Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-04@03:28:49 GMT

نیمه شعبان؛ مولودی خوانی یا مجالس رقص و آواز

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۵۳۷۹۶

نیمه شعبان؛ مولودی خوانی یا مجالس رقص و آواز

به گزارش خبرگزاری بسیج از اذربایجان شرقی، در متن این بیانیه ها آمده است؛

بسم الله الرحمن الرحیم
از نظر حضرت امام خمینی(ره) هنری مورد قبول قرآن است که:
۱- صیقل دهنده اسلام ناب محمدی – صلی الله علیه و آله و سلم – اسلام ائمه هدی – علیهم السلام
۲- صیقل دهنده اسلام فقرای دردمند، اسلام پابرهنگان،
۳- صیقل دهنده اسلام تازیانه خوردگان تاریخ تلخ و شرم آور محرومیت‌ها
۴- کوبنده سرمایه‌داری مدرن و کمونیسم خون‌آشام و نابود کننده
۵- کوبنده اسلام رفاه و تجمل
۶- کوبنده اسلام التقاط،
وهنر در مدرسه ی عشق هنری است که:
– نشان دهنده نقاط کور و مبهم معضلات اجتماعی
– نشان دهنده نقاط کور و مبهم معضلات اقتصادی
– نشان دهنده نقاط کور و مبهم معضلات سیاسی
– نشان دهنده نقاط کور و مبهم معضلات نظامی» باشد

 

تفکر برگزاری کنسرت در شهرستان شبستر از طرف عناصر و برگزارکنندگان این طرح در حالی مطرح است که اعتراض دلسوزان و امت حزب الله و ولایت مدار این شهرستان به برگزاری این شکل ازکنسرت هایی که سابقا در نقاط مختلف کشور مشکلات فراوانی را در تخریب ارزش های انسانی و خدشه کردن آرمان های انقلاب اسلامی و هنر اصیل اسلامی داشته با حواشی فراوانی همراه شده است که جای بسی تاسف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیران این طرح برنامه ریزی شده، افراد مومن وانقلابی را تندرو و کوته فکر معرفی کرده و به بهانه آزادی بیان و نشاط اجتماعی درصدد ترویج موسیقی و کنسرت در این شهرستان هستند .
در آموزه های اصیل و مسلم اسلامی ضررهای متعددی برای موسیقی ذکر شده است که از جمله می توان به ایجاد عدم تعادل و توازن بین اعصاب، جنون کوتاهی عمر، ضعف اعصاب، بیماری فشار خون، افسردگی و خمودگی، عامل فحشا و جنایت، تضعیف و تضییع حس شنوایی، از دست دادن نیروی فکر، بی‌ارادگی، سلب غیرت، مرگ ناگهانی، نفاق و دو رویی، بی‌برکتی در زندگی، قساوت قلب و اتلاف وقت و…می توان اشاره کرد.

 سخن این است مسئولان درگیر این طرح در شبستر با برگزاری این نوع کنسرت ها چه خیالاتی درسر می پرورانند.

آیا این نوع برنامه ها صیقل دهند اسلام ناب محمدی (ص) اسلام ائمه هدی – علیهم السلام و یا صیقل دهنده اسلام فقرای دردمند و اسلام پابرهنگان است و باری ازمشکلات مردم می گشاید؟ پآیامعنای آزادی بیان این است که مردم کوله باری از مشکلات داشته باشند و عناصری معلوم الحال بیایند با ترویج گرایشات هنرغربی به بهانه شاد کردن مردم و نشاط اجتماعی جامعه را به ابتذال و هرج و مرج بکشانند و صد البته علاج مشکلات و نابسامانی های اجتماعی مردم راباید در راه های دیگر جستجو کرد چراکه با برگزاری این برنامه ها نمی توان زمینه های فقر، تبعیض و بی‌عدالتی را از بین برد و وسایل وتمهیدات ازدواج و اشتغال و مسکن جوانان را تأمین کرد.
کانون بسیج هنرمندان شبستر و جامعه فرهیخته هنری این شهرستان برگزاری این گونه برنامه‌های پرخرج و میلیونی از بیت المال را در شرایطی که مردم مشکلات معیشتی فراوانی دارند تضییع و ظلم به بیت‌المال می داند و با ضرس قاطع اعلام می کند که قادر است با استفاده از قابلیت های مستعد جوان هنرمند با برگراری برنامه های فاخر هنری بدور از هیاهوی تبلیغاتی درمسیر رشد و تعالی اندیشه مطهر و تابناک هنراسلامی و ایجاد نشاط و شادابی درشهرستان افق های روشنی بگشاید و با اقتباس از تعالیم غنی و محتوی فرهنگ ناب اسلامی الهام بخش هنر تراز انقلاب اسلامی در بین توده های مردمی باشد .
هنرمندان بسیجی و مؤمن و انقلابی این شهرستان شبستر اجازه نمی‌دهند به بهانه جشن نیمه شعبان کنسرت هایی دراین خطه ولایتمدار برپا شود که آبرو و حیثیت اسلامی را خدشه دار کرده و افکار عمومی شهرستان را پریشان و آزرده خاطر کند بنابراین این برنامه ها هیچ محتوی معرفتی برای ایجاد آرامش درجامعه نداشته و ربطی به اهل بیت علیهم السلام ندارد ودل حضرت ولی عصر (عج) را بیشترجریحه دار می نماید و برگزاری مجالس کنسرتی وپرحاشیه با دعوت ازعناصر معلوم الحال درشان شبستر نیسj .

 

 

بیانیه بسیج فرهنگیان شبستر در خصوص برگزاری کنسرت در این شهرستان

 «الذین ان مکناهم فی الارض اقاموالصلاه و اتوالزکاه وامرو بالمعروف و نهو عن المنکر ولله عاقبه امور»-حج ایه۴۱ 

ترویج موسیقی یک کاری است بر خلاف مذاق اسلام، درست است که هر نوع موسیقی حرام نیست، اما ترویج موسیقی به این معنی نیست که می روند یک نوع موسیقی که حرام نیست را می گردند با دقت پیدا می کنند و آن را تعلیم می دهند و ترویج می کنند.

این نیست بلکه درست عکس این است و درموارد بسیاری عکس این است.( مقام معظم رهبری مدظله العالی).

زمان زیادی از فرمایشات حضرت اقا در مورد تهاجم فرهنگی می گذرد و هنوز برخی از مسئولان از خواب زمستانی غفلت بیدار نشده اند.

در شرایطی که دلسوزان نظام با انواع تهدیدها، تهمت هاو افتراها … به باد انتقادگرفته شده اند و با لحنی تمسخرآمیز و نسبت دادن القابی همچون افراطی، تندرو و…مورد هجوم قرار می گیرند تفکر برگزاری کنسرت در شهرستان به بهانه میلاد منجی عالم بشریت آن هم درشهرستانی که فرهنگی بودن آن زبانزد خاص و عام بوده و مزین به بیش از ۴۷۷ شهید گلگون کفن می باشد مورد سوء استفاده برخی قرار می گیرد و مسِئولان و دست اندرکاران به راحتی از کنار آن می گذرند.

حالا که غیرت دینی مردم اصیل و متدین جلوی این گونه مجالس را گرفته است بعضی آن را تندروی و افراطی گری می دانند. به کدامین دلیل؟ به دلیل پایبندی به اعتقاداتمان؟ به دلیل ایستادگی بر اصولمان؟ می گویند شما موسیقی و شادی را تعطیل می کنید. اما نمی گویند کدام موسیقی.

کدام شادی؟ آری اگر فحش بدهند آزادی بیان است! اگر جواب بدهی بی فرهنگی، سوال اگر کنی تفتیش عقاید است سوال اگر بکنند آزادی بیان است غنای فرهنگی مردم را به چه می فروشید؟ به موسیقی و طرب!؟. فرهنگ ناب محمدی(ص) را با چه معامله می کنید؟ راستی شما عزیزان مشکلات اقتصادی مردم را هم می بینید و ادعا می کنید کنسرت باعث شادی مردم می شود مردم را به خنده وا می داریدکه رنج های مشکلات ازدواج، اشتغال، مسکن، کدام را فراموش کنند؟ کدامشان با برگزاری کنسرت برطرف می شود چاره چیست؟؟؟ ارائه راهکار و تسهیل امر ازدواج جوانان، کمک به حل مشکل مسکن و اشتغال جوانان باعث شادی پایدار در جامعه می شود.

کانون بسیج فرهنگیان شبستر اعلام می دارد که ما هیچ مخالفتی با اصل موسیقی نداشته و نداریم اما بر خود وظیفه دانستیم با تاسی گرفتن از فرمایشات حضرت امام(ره) و حضرت آقا و وصایای شهدای گرانقدر این شرایط غفلت زدگی و رو به پسرفت فرهنگی را هم به مسئولان و به مردم  یادآوری کرده، از مردم و امت حزب الله میخواهیم با بلند کردن فریاد خویش صدای اعتراض خود را به گوش مسئولان برسانند.

 

 

 

بیانیه بسیج طلاب شبستر در خصوص برگزاری کنسرت در این شهرستان

” بسمه تعالی»

ماه شعبان، ماه تولد گوهرهای اهل بیت (علیهم السلام) وماهی که در نیمه آن، بال سبز مهدویت مکمل بال سرخ قیام حضرت امام حسین(ع) شد و موجب تکمیل مذهب تشیع شد.

سالها پیش نزدیک به نیمه شعبان که می شد مردم به امید ظهورامام عصرشان، کوچه و خیابان ها را آذین بسته و شب تولد حضرت در خیابان ها شرینی و شربت پخش می کردند و مجالس مولودی در منازل وکوچه ها برپابود.

رفته رفته و باگذر زمان، در سال های اخیر و با تغییر ذائقه مردم، مجالس مولودی و جشن های ساده جای خود را به مجالس طرب انگیز و رقص آواز دادند تا به قول عده ای روشنفکرنما، خوراک روحی جوانان مملکت فراهم شود و افسردگی در جامعه از بین برود ولی متاسفانه با برگذاری این نوع جشن ها در اعیاد شعبانیه تیشه به ریشه مذهب تشیع و فرهنگ انتظار زده می شود به زعم آن ها که مردم در این اعیاد گویی منتظر مراسم رقص و پایکوبی هستند تا منتظر امام غایب از نظر، طوری که اگر توسط کسی یا نهادی از بر پایی مجالس رقص جلوگیری شود شب آن ها خراب شده و در حق جوانان مشتاق، ظلم صورت گرفته است.

البته انتظار می رود که با بر چیدن این گونه مجالس منحرف و ضد اسلامی توسط مسئولان ذیربط و برپایی مجالس مولودی به صورتی که در گذشته ساده برگزار می شد و سراسر معنویت بود و با اصلاح جامعه، کشوری واقعاً اسلامی داشته باشیم تا زمینه های ظهور حضرت منتظر حجت ابن الحسن(عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراهم شود و مردم از آثار و برکات ظهور حضرتش بهره مند شوند.

اما اگر برگزاری این نوع مراسمات انحرافی توسط خود مسئولان ذیربط و با بیت المال مسلمین برگزار شود به نظر چه اتفاق ننگینی روی خواهد داد ؟

حضرت امام سجاد (علیه السلام) در مورد منتظران واقعی آن حضرت خطاب به ابا خالد کابلی می فرماید: منتظران واقعی آن حضرت در آخر الزمان از بهترین انسان های روی زمین هستند چرا که خداوند آنقدر عقل و فهم و معرفت به آنها داده است که برای آن ها غیبت و  مشاهده فرقی ندارد و از امام چنان اطاعت می کنند که گویا او را می بینند .

اما با هزاران تاسف عقل و معرفتی که امام(علیه السلام) فرموده بصورت معکوس در برخی از مسئولان کژاندیش مشاهده می گردد که می خواهند با برگزاری مراسمات غیرشرعی مانند برگزاری کنسرت و موسیقی از امام غائب از دیده ها تجلیل نمایند .

درحالی که این اعمال ناشایست و دون شأن شیعه به فتوای تمامی فقهای عظام تقلید خصوصاً حضرت امام خامنه ای مد ظله العالی شرعاً حرام بوده و موجب ترویج فرهنگ مبتذل غربی می باشد؛ لذا ما اساتید و طلاب بسیجی، با اجرای چنین مراسمات خلاف شرع و عقل مخالف بوده و محکوم می کنیم و به مسئولان امر تذکر می دهیم که با احکام الهی و غیرت دینی مردم بازی نکنند در غیر این صورت عواقب سوء آن متوجه شان خواهد شد.

” وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى»

” بسیج اساتید و طلاب حوزه علمیه حضرت امام خمینی(رحمه الله علیه) شبستر “

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۳۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»

خبرگزاری مهر-گروه هنر-علیرضا سعیدی؛ فرآیند تولید و ارایه آثار و محصولات موسیقایی و حاشیه‌های ریز و درشت دنیای موسیقی طی سال‌های اخیر تبدیل به «فرصت» و «چالش» مهم و جالب توجهی شد که بسیاری از دست‌اندرکاران و فعالان عرصه موسیقی را بر آن داشت تا فارغ از رسانه‌های رسمی به ارائه و انعکاس فعالیت‌های موسیقایی خود در بسترهای متنوع «فضای مجازی» بپردازند و در این مسیر بسیار مهم و مؤثر بر افکار عمومی جامعه، حضور چشمگیری داشته باشند. حضوری که بعضاً برای آن‌ها دربرگیرنده اتفاقات مبارک و ارزشمندی در جهت معرفی خود و محصولات موسیقایی‌شان شد و در برخی موارد هم باعث دردسرهای زیادی شد که می‌تواند در ابعاد مختلف اجتماعی و فرهنگی‌اش مورد بررسی و واکاوی بیشتری قرار گیرد.

شرایطی دارای اهمیت که اکنون نمی‌توان به راحتی از آنچه در این بستر رسانه‌ای روی می‌دهد، بی‌تفاوت گذشت. چارچوبی دارای چالش و پر از فراز و نشیب‌های عجیب و غریب که تبدیل به اقیانوس پهناور و بی‌انتهایی شده که هر چه قدر در آن حضور داشته باشیم، بیشتر متوجه ابعاد پیچیده آن می‌شویم. شرایطی که در دنیای موسیقی فرآیند بسیار پررنگی دارد و تقریباً تمامی فعالان موسیقی را برآن داشته تا در این راه پر پیچ و خم اما جذاب برای مخاطب، به معرفی و به اصطلاح بیگانه «پرزنت» محصولات و دیدگاه‌های خود بپردازند. شرایطی که شاید بیان بسیاری از آنها در قالب رسمی خبرگزاری‌ها و رسانه‌های رسمی کشور جایگاهی نداشته باشد اما دربرگیرنده ابعادی است که می‌تواند برای طرفداران و دوستداران موسیقی مشتمل بر رویدادهای مکتوب و تصویر جالب توجهی باشد.

اتفاقاً ظهور و بروز چنین شرایطی است که هم موجب رشد و تولید اخبار و نوشتارها و تصویرهای به اصطلاح «زرد» و «غیرقابل انتشار در رسانه‌های رسمی» شده و هم ایجاد کننده فضای رقابتی بین رسانه‌های رسمی و رسانه‌های فعال در فضای مجازی شده است که این مسایل نیز دربرگیرنده ملاحظات فراوانی است. ملاحظاتی که رجوع به آنها می‌تواند ویترین حواشی و اظهارنظرهایی باشد که رجوع به آنها با در نظر گرفتن ملاحظات و باید و نبایدهایش امری اجتناب ناپذیر است.

«یک هفته با فضای مجازی موسیقی» عنوان سلسله گزارش‌های هفتگی سرویس هنر خبرگزاری مهر برای مرور متن و حاشیه منتخب رویدادهای موسیقایی از پنجره فضای مجازی است که روزهای پایانی هر هفته با استفاده از مطالب منتشر شده هنرمندان و فعالان عرصه موسیقی کشورمان در بسترهای مختلف فضای مجازی پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

حسین حقیقی؛ واکنش به یک موسیقی ضد صهیونیستی

حسین حقیقی از خوانندگان فعال موسیقی پاپ که طی سال های اخیر علاوه بر تولید آثار عاشقانه، حضور فعالی نیز در عرصه تولیدات مربوط به آثار اجتماعی و موضوعی دارد و اخیرا هم خوانندگی موسیقی تیتراژ فیلم سینمایی «ضد» را به عهده داشت، طی روزهای گذشته و از پس تجمع ضد اسراییلی دانشجویان حامیان فلسطین در آمریکا اقدام به انتشار سلسله استوری هایی درباره یک موسیقی اعتراضی به نام «leve palestina» کرده است و در این باره نوشت:

این روزها در راهپیمایی ها و تجمعات ضد اسراییلی و در میان حامیان فلسطین یک موسیقی خاص پخش می شود که با وجود تلاش صهیونیست ها خیلی خوب منتشر شده و دست به دست می شود.

این موزیک به زبان سوئدی است و جورج توتاری ۴۷ سال پیش آن را ساخته است. توتاری فلسطینی است اما سال ۱۹۷۰ اجبارا به سوئد پناهنده شده است. در همان سال ها برای اینکه صدای وطنش باشد و از ظلم رژیم غاصب حرف بزند، یک گروه موسیقی به نام «کوفیا» تشکیل می دهد به معنی «چفیه». ترجیع بند آن هم چنین است: زنده باد فلسطین، مرگ بر صهیونیسم.

علیرضا عصار؛ انتشار یک تک آهنگ جدید با آرزوهای خوب

علیرضا عصار از خوانندگان گزیده کار و کم حاشیه موسیقی پاپ ایران که این روزها در بی خبری کامل مشغول به سرانجام رساندن پروژه جالب توجهی است، طی روزهای گذشته بود که پس از مدت ها تک آهنگ جدیدی به نام «پیرمغان» را منتشر کرد.

وی در صفحه شخصی اش پیرامون انتشار این تک آهنگ که همچون سایر کارهایش از حال و هوایی متفاوت تر از جریان فعلی موسیقی پاپ برخوردار است، نوشت:

ترانه «پیر مغان» با آرزوی روزهای روشن و به امید شنیدن خبرهای خوب با عشق به شما عزیزان تقدیم می‌شود.

در این قطعه سبزه منصور شاعر بخش اول، بهرام آقاخان و همایون نصیری تنظیم کنندگان، دارا دارایی نوازنده گیتارباس، پویا نیکپور نوازنده پیانوو میکس و مستر، همایون نصیری نوازنده پرکاشن، بهرام آقاخان نوازنده گیتار نایلون، رضا عسگرزاده نوازنده دودوک برخی از اعضای گروه اجرایی را تشکیل می دهند.

حسین صفامنش؛ اعتراض در فضای مجازی پاسخ در نشست خبری

پس از پخش آخرین قسمت های سریال تلویزیونی «نون.خ» به کارگردانی سعیدآقاخانی بود که حسین صفامنش از خوانندگان موسیقی کردی با انتشار ویدیویی نسبت به استفاده آثارش در سریال «نون. خ» اعتراض کرد و گفت: به زودی پیگیری قانونی و قضایی نسبت به این موضوع را آغاز خواهد کرد.

صفامنش در این ویدیو عنوان کرده که استفاده از آثارش بدون کسب اجازه و قرارداد با این خواننده و مدیربرنامه اش بوده است.

گویا مدیر برنامه های حسین صفامنش شکایت رسمی و قانونی خود درباره این روند غیرقانونی را علیه سعید آقاخانی در مرجع قضایی ثبت کرده است.

پس از طرح این انتقادها بود که مهدی فرجی تهیه کننده سریال «نون.خ» در نشست خبری این سریال که طی روزهای گذشته برگزار شد در رابطه با موضوع مطرح شده از سوی صفامنش توضیح داد: موضوع ربطی به آقای آقاخانی ندارد و به من به عنوان تهیه کننده مربوط می شود. ما در یکی از فصل ها هم از «شیرین شیرین» آقای محمدیان استفاده کردیم که او تماس گرفت و بسیار هم تشکر کرد و گفت این موسیقی موجب شعف و تحسین شده است. ما در بخش کولبرها از موسیقی آقای صفامنش استفاده کردیم، البته نافی موضوع مالکیت معنوی نیستم ولی تصورم نبود شکایت کنند. فکر می کردم او زنگ می زند و می گوید دمت گرم وقتی به کولبرها پرداختی از این قطعه استفاده کردی. حتما برای جبران ماجرا در خدمت هستم. در این ۲ فصل قبلی تلاشی هم صورت گرفت که بتوانیم با او مذاکره کنیم. سعید آقاخانی دنبال صدای بکری بود اما نشد از ایشان استفاده کنیم. آرزو دارم موفق باشند.

سید جواد هاشمی؛ ماجرای رپ خوانی و پاسخ به حواشی در شبکه دو

از دیگر نکاتی که طی روزهای گذشته در فضای مجازی سر و صدای زیادی به پا کرد، مربوط به ماجرای رپ خوانی سید جواد هاشمی در پوشش غیرمتعارف آنچه از او دیده ایم، با همراهی خواننده ای به نام علی حسینی در یک کلیپ است که واکنش های زیادی را در فضای مجازی به همراه داشت.

هاشمی اما سرانجام در برنامه تلویزیونی «مداربسته» شبکه دو سیما بود که در گفت‌وگو با حسین رفیعی مجری برنامه نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد و گفت: من در این فیلم یک «هودی (به سویی‌شرت‌هایی که کلاه داشته باشند هودی گفته می‌شود)» پوشیده بودم و موسیقی را که توسط خواننده اجرا می شد لب می زدم. موضوعی که گویا با حواشی و واکنش های بسیار زیادی مواجه شد که برایم بسیار جالب توجه بود. در حالی که بسیاری از دوستان می دانند من در آموزش و پرورش موسیقی کار می کردم و بسیاری از هنرمندانی که اکنون به صورت حرفه ای موسیقی کار می کنند عضو گروه های سرودی بودند که بنده در آنها به عنوان مربی حضور داشتم. به هر حال من کارم موسیقی بوده و حالا آمدم با یک جوان، موسیقی اش را لب زدم. شرایطی که موجب شد خیلی به من بد و بیراه بگویند.

وی افزود: حتی برخی از کاربران دایم اعتراض می کردند که چرا «هودی» پوشیدی؟ حالا که پوشیدی چرا مارک دارش را به تن کردی؟ خلاصه که در معرض انواع و اقسام حرف در فضای مجازی بودم. در حالی که جالب است بدانید همین علی حسینی که با او در قطعه لب خوانی کردم از خوانندگان خوبی است که کارهای مذهبی هم زیاد خوانده و حتی در حمایت از فلسطین نیز کارهایی را تولید کرده و این بار از من خواست تا در کنارش باشم.

این بازیگر اظهار کرد: وقتی هودی را به من دادند تا بپوشم می دانستم که ممکن است مساله شود ولی هیچ نگفتم و پوشیدم و رفتم، اجرا کردم. حتی هادی حسینی پدر علی حسینی که از تهیه کنندگان موسیقی بود به من گفت: «آقا ترکاندید» و من به او نگفتم که این من را می ترکاند.


محسن چاوشی؛ حرف های محمدعلی بهمنی کذب محض است

محسن چاوشی از خوانندگان مطرح موسیقی پاپ که فعالیت هایش همواره زیر ذره بین اصحاب رسانه و فضای مجازی است، طی روزهای گذشته بود که از پس مصاحبه تصویری محمدعلی بهمنی شاعر و ترانه سرای پیشکسوت کشورمان با سامانه «بیلبورد» که انتقادات تندی را بر علیه محسن چاوشی درباره مجوز شعر یکی از آثارش بر زبان آورده بود، واکنش نشان داد.

وی در کامنتی برای پست منتشر شده این مصاحبه تصویری نوشت:

خوب است شاعران پا به سن گذاشته و پیشکسوت حرمت عمر و قلم خود را نگه دارند و لااقل از حافظه به دروغ کمک نگیرند یا نه ... از قول کسی، دیگر خاطره و خطاب شخصی در نیاورند. من کسی را فلانی جان صدا که نمی کنم هیچ؛ از اساس چنین مکالمه و مراوده ای که آقای محمدعلی بهمنی ذکرش را می کنند به یاد نمی آورم. حرف های شاعر در گفت‌وگویی که داشته از اساس کذب است و محلی از اعراب ندارد. جز به جز آن.

کد خبر 6093770 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • چهارمحال و بختیاری سوگوار شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • از بقیع صدای گریه می‌آید
  • برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در یزد
  • مجالس شهدا میدان مقدس و اطهر حضرت فاطمه(س) است
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • تجلیل از مقام معلم در اجرای دوقلوی آواز ایران در اصفهان
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه